Dit lokale vikarbureau

Sjællands Vikarservice

Sjællands Vikarservice er altid klar til at hjælpe. Vi har 50-års jubilæum i 2023, og har i alle årene ydet professionel vikarassistance til vores kunder i store og små virksomheder på hele Sjælland. Med Sjællands Vikarservice har du altid ekstra hænder lige ved hånden. Det giver tryghed, er enkelt og har flere fordele:

Mange forskellige brancher

Vi er altid åbne for nye

Vi tilbyder vikarassistance inden for nedenstående brancher – men der kommer løbende nye brancher til. Så har du brug for hjælp til at få løst en opgave af kortere eller længere varighed, så er vi klar til at hjælpe dig:

Om Sjællands Vikarservice

Sjællands Vikarservice har eksisteret siden 1973. Vi har vores rødder i landbruget, hvor vi startede som en forening. Her har den vigtigste opgave været at hjælpe landmændende i tilfælde af sygdom og ferie. Vi sørger stadig for at dyrene bliver passet og marken står som den skal, men i dag løser vi også opgaver for entreprenører, anlægsgartnere, foderstoffirmaer og andre som efterspørger vores stabile landbrugsvikarer.

Vi passer godt på vores vikarer, og flere af dem har været hos os i over 10 år. Vores vikarer sætter en ære i at få arbejdet gjort grundigt, til tiden og med stor seriøsitet.

Vikarer til hele landet
Sjællands VikarService er medlem af den landsdækkende organisation VikarService. Med det medlemsskab opnår vi en række interessante fordele, som de fleste af vores kunder kan drage fordel af. Vi rykker hurtigt ud med lokale vikarer til det område, din opgave skal udføres i. Dette sikrer dig en god pris ekskl. moms, da omkostninger til overnatning og forplejning kan udelades.

Ydermere kan vores vikarbureau trække på vikarer fra hele landet og dette gør, at vi med sikkerhed kan dække dine behov og indfri dine forventninger med den mest optimale løsning.

Vi er stolte af vores vikarbureau, fordi vores kvalitetsniveau på alle måder er meget højt. Vi er stolte over, at vores kunder finder os troværdige og professionelle, og at de derfor også vælger at blive hos os i mange år.

Klar til at hjælpe
Har du brug for en vikar i en kortere eller længere periode? Vi sørger for at du får en kompetent og stabil vikar. Vi dækker hele Sjælland.

Er uheldet ude og du har akut brug for hjælp, kan du benytte dig af vores døgnvagt telefon.

Vi lever af at levere professionelle vikarer til forskellige opgaver bl.a. inden for transport, industri, bygge og anlæg, entreprenører og landbrug.

Har du brug for en stabil vikar?

Vi leverer professionel assistance til transport, landbrug, industri, håndværkere, entreprenører, maskinstationer, skadeservice samt alle andre, der har brug for en stabil og ansvarsfuld vikar i en kortere eller længere periode.

Vi er fleksible og tilbyder derfor også meget gerne individuelle aftaler med vores kunder og samarbejdspartnere, alt efter hvilke arbejdsopgaver vi skal levere vikarer til.

Vi klarer det administrative, og du har ingen udgifter til G-Dage, sygedagpenge, opsigelsesperiode m.v., og du betaler kun for effektiv arbejdstid ekskl. moms.

Kontakt os på telefon 24 40 17 80 eller mail info@vikarvikan.dk og fortæl hvad vi kan hjælpe dig med.

Vil du høre mere?