Dit lokale vikarbureau

Sjællands Vikarservice

Sjællands Vikarservice er altid klar til at hjælpe. Vi har 50-års jubilæum i 2023, og har i alle årene ydet professionel vikarassistance til vores kunder i store og små virksomheder på hele Sjælland. Med Sjællands Vikarservice har du altid ekstra hænder lige ved hånden. Det giver tryghed, er enkelt og har flere fordele:

Mange forskellige brancher

Vi er altid åbne for nye

Vi tilbyder vikarassistance inden for nedenstående brancher – men der kommer løbende nye brancher til. Så har du brug for hjælp til at få løst en opgave af kortere eller længere varighed, så er vi klar til at hjælpe dig:

Faktorbaserede pris

Du booker vores vikarer for en periode

– Vi tager os af alt det praktiske, så du sparer ressourcer på din medarbejderadministration.
Prisen for en vikar er virksomhedens timeløn ganget med faktor 1,65. Prisen kan forhandles ved større ordrer.

Eksempel: løn 160,00 kr. x 1,65 = din pris 264 kr. ex moms.

Vi står for løn og feriepenge samt evt. særlig opsparing, pension, G-dage samt sygepenge.

Attraktivt try & hire koncept

Har du brug for hjælp til rekruttering?

Sjællands Vikarservice kan også hjælpe dig med at finde din nye medarbejder. Med vores attraktive Try & Hire koncept får du mulighed for:

Fordele ved Try & Hire:

Skal vi også hjælpe dig med vikarservice?

Sjællands Vikarservice leverer assistance til både længerevarende og kortere vikariater samt hjælper med rekruttering! Vi hjælper bl.a. i Ringsted, Kalundborg, Holbæk og resten af Sjælland.

Vi er fleksible og tilbyder derfor også meget gerne individuelle aftaler med vores kunder og samarbejdspartnere, alt efter hvilke arbejdsopgaver vi skal levere vikarer til samt varigheden af opgaven.

Vil du høre mere, så kan du udfyld formularen. Du kan også kontakte os på telefon 24 40 17 80 alle hverdage mellem kl. 07-16, eller send en mail til info@vikarvikan.dk og fortæl hvad vi kan hjælpe dig med.

Vil du høre mere?