Dit lokale vikarbureau

Dit lokale vikarbureau i Kalundborg og omegn.

Hos Sjællands Vikarservice står vi klar som dit pålidelige og effektive vikarbureau i Kalundborg og omegn. Med vores mange års erfaring inden for vikarassistance er vi din troværdige samarbejdspartner.

Vi er specialiserede i at levere kvalificerede vikarer til virksomheder i Kalundborg og det omkringliggende område. Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, stræber vi altid efter at finde den perfekte vikar, der matcher dine behov og krav.

Vi forstår vigtigheden af at kunne tilbyde hurtig og nem adgang til vikarer, når behovet opstår. Derfor har vi udviklet en fleksibel og effektiv service, der sikrer, at vi altid er klar til at finde den rette vikar, der opfylder virksomhedens kompetence- og erfaringskrav. Vores tjenester er tilgængelige for både små og store virksomheder, og vi kan levere vikarer til både korte og længerevarende opgaver.

Mange forskellige brancher

Udlejning af mandskab til forskellige brancher i Kalundborg.

Hos Sjællands Vikarservice med fokus på Kalundborg har vi bred erfaring inden for rekruttering og udlejning af vikarer. Vi har et omfattende netværk af dygtige og pålidelige vikarer, der er klar til at løse opgaver inden for forskellige brancher og fagområder.

Vi tilbyder mandskabsudlejning og kvalificeret vikarpersonale til en bred vifte af brancher, herunder transport, renovation, landbrug, entreprenører, håndværkere, produktion og lager, skadeservice og erhvervsrengøring.

Vi har et solidt netværk af erfarne og kvalificerede vikarer i Kalundborg og omegn, der er klar til at håndtere enhver udfordring inden for deres respektive områder.

Vikarprisen er virksomhedens timeløn ganget med faktor 1,65. Prisen kan dog forhandles ved større ordrer.

Eksempel: løn 155,00 kr. x 1,65 = din pris 255,75 kr. ex moms.

Foruden ovenstående, så står vi for løn og feriepenge samt evt. særlig opsparing, pension, G-dage og sygepenge.

ATTRAKTIVT TRY & HIRE KONCEPT

Mulighed for fastansættelse af vikar.

Udover vores vikarudlejningstjenester tilbyder vi også konceptet “Try & Hire”, hvor vi kan hjælpe dig med at finde nye medarbejdere. Dette giver dig mulighed for at fastansætte vikarer, hvis det er ønsket.

Ved at benytte vores “Try and Hire” service undgår du omkostningerne ved annoncering og sparer tid på jobsamtaler. Samtidig får du mulighed for at afklare den personlige kompetence og kemi, inden en eventuel fastansættelse.

Hvilket bl.a. betyder at du får mulighed for: 

Fordele ved vores Try & Hire Koncept:

Skal vi også hjælpe dig med vikarservice?

Hvis du leder efter et pålideligt og effektivt vikarbureau i Holbæk eller Kalundborg, er Sjællands Vikarservice det rette valg. Vi er fleksible og tilbyder skræddersyede aftaler til både kunder og samarbejdspartnere, uanset om opgaven er kortvarig eller langvarig.

Ønsker du at få mere information? Kontakt os i dag for yderligere oplysninger og en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker.

Udfyld vores kontaktformular eller ring direkte til os på telefonnummeret 24 40 17 80 alle hverdage mellem kl. 07-16, eller send en mail til info@vikarvikan.dk og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vikarbureau i Holbæk, Vikarservice Holbæk

Vil du høre mere?