Dit lokale vikarbureau

Vikarbureau for hele Sjælland

Hos Sjællands Vikarservice er vi, som dit vikarbureau, altid klar til at hjælpe og vi har en bred erfaring på markedet. Vi har i år 2023 50-års jubilæum og har i alle årene ydet professionel vikarassistance til vores kunder i store og små virksomheder på hele Sjælland og Lolland Falster. Med os, som dit vikarbureau har du altid ekstra hænder lige ved hånden, hvilket giver din virksomhed tryghed, er enkelt og har flere fordele:

Mange forskellige brancher

Vikarbureau til flere brancher

Vi er et vikarbureau på Sjælland, som dækker flere brancher bl.a. inden for nedenstående – men der kommer løbende nye brancher til. Så har du brug for hjælp til at få løst en opgave af kortere eller længere varighed, så er vi klar til at hjælpe dig:

Faktorbaserede pris

Du booker vores vikarer for en periode

– Vi tager os af alt det praktiske, så du sparer ressourcer på din medarbejderadministration.
Prisen for en vikar er virksomhedens timeløn ganget med faktor 1,65. Prisen kan forhandles ved større ordrer.

Eksempel: løn 155,00 kr. x 1,65 = din pris 255,75 kr. ex moms.

Vi står for løn og feriepenge samt evt. særlig opsparing, pension, G-dage samt sygepenge.

Attraktivt try and hire koncept

Har du brug for hjælp til rekruttering?

Sjællands Vikarservice er også et vikarbureau, der kan hjælpe dig med at finde din nye medarbejder. Med vores attraktive Try and Hire koncept får du mulighed for:

Fordele ved Try and Hire:

Vikarbureau Sjælland | Vikar service

Skal vi også hjælpe dig med vikarservice?

Sjællands Vikarservice leverer assistance til både længerevarende og kortere vikariater samt hjælper med rekruttering i Holbæk, Kalundborg, Slagelse og på hele Sjælland

Vi er fleksible og tilbyder derfor også meget gerne individuelle aftaler med vores kunder og samarbejdspartnere, alt efter hvilke arbejdsopgaver vi skal levere vikarer til samt varigheden af opgaven.

Vil du høre mere, så kan du udfyld formularen. Du kan også kontakte os på telefon 24 40 17 80 alle hverdage mellem kl. 07-16, eller send en mail til info@vikarvikan.dk og fortæl hvad vi kan hjælpe dig med. 

Vil du høre mere?