Dit lokale vikarbureau

Dit vikarbureau i Holbæk og omegn.

Sjællands Vikarservice er dit professionelle vikarbureau i Holbæk og omegn, som har ydet vikarassistance i snart 50 år!
Vi er din pålidelige og effektive samarbejdspartner, som har specialiseret sig i at levere kvalificerede vikarer til virksomheder i Holbæk og det omkringliggende område. Uanset, hvilken opgave, som du skal have løst, så er vores mål altid at finde den helt rette vikar til hver enkelt opgave, så vores kunder kan få den bedste løsning til hver deres behov.

Som vikarbureau i Holbæk ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder at kunne få fat i en vikar hurtigt og nemt, når behovet opstår. Derfor har vi skabt en fleksibel og effektiv service, hvor vi altid er klar til at finde en vikar, der matcher virksomhedens behov og krav til kompetencer og erfaring. Vores service er både til små og store virksomheder, og vi kan levere vikarer til både korte og længerevarende opgaver.

Mange forskellige brancher

Mandskabsudlejning til flere brancher i Holbæk

Hos Sjællands Vikarservice har vi mange års erfaring indenfor rekruttering og vikarudlejning. Derudover har vi et stort netværk af dygtige og pålidelige vikarer, som står klar til at løse opgaver inden for en lang række brancher og fagområder.

Vi tilbyder bl.a. mandskabsudlejning og kvalificeret vikarpersonale til en bred vifte af brancher, herunder transport, renovation, landbrug, entreprenører, håndværkere, produktion og lager, skadeservice og erhvervsrengøring. Vi har et stort netværk af erfarne og kvalificerede vikarer til Holbæk og omegn, som står klar til at tackle enhver udfordring inden for deres respektive områder. Det praktiske tager vi os af, så du kommer til at sparer flere ressourcer på medarbejderadministration.

Vikarprisen er virksomhedens timeløn ganget med faktor 1,65. Prisen kan dog forhandles ved større ordrer.

Eksempel: løn 155,00 kr. x 1,65 = din pris 255,75 kr. ex moms.

Foruden ovenstående, så står vi for løn og feriepenge samt evt. særlig opsparing, pension, G-dage og sygepenge.

ATTRAKTIVT TRY & HIRE KONCEPT

Mulighed for fastansættelse af vikar

Foruden mulighederne for vikarer, så tilbyder vi også vores koncept “Try & Hire”, hvor vi kan hjælpe dig med at finde nye medarbejdere. Her får du muligheden for fastansættelse af vikarer, hvis det er ønsket.

Med vores “Try and Hire” slipper du for omkostningerne på annoncering, tiden på jobsamtaler – samt har du mulighed for at afdække de personlige kompetencer og kemien inden en eventuel fastansættelse.
Hvilket betyder at du får mulighed for: 

Fordele ved vores Try & Hire Koncept:

Skal vi også hjælpe dig med vikarservice?

Hvis du søger et pålideligt og effektivt vikarbureau i Holbæk, er Sjællands Vikarservice det rette valg. Vi er fleksible og tilbyder individuelle aftaler med både kunder og samarbejdspartnere, uanset om opgaven er inden for en kort eller længerevarende periode

Ønsker du at høre mere? Så kontakt os i dag for mere information og en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker.

Du kan både udfylde formularen og du kan også kontakte os direkte på telefonen  24 40 17 80 alle hverdage mellem kl. 07-16, eller send en mail til info@vikarvikan.dk og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vikarbureau i Holbæk, Vikarservice Holbæk

Vil du høre mere?